DAC-Kukkonia bál 2022

Kategória: 

Más a lépés, közös a tánc!

Sok szeretettel várjuk a III.  DAC–Kukkonia Bálba, melyet 2022. április 22-én, 19:00-tól rendezünk a dunaszerdahelyi MOL Aréna VIP Silver termeiben.
Az idei bálunk témája a sokszínűség: ritmusok, zenék és táncok a világ minden tájáról!

A finom ételkülönlegességeket idén is a Villa Rosa és az Amade Château csapata készíti majd a vendégeinknek,  a candy bar finomságainak pedig senki sem tudni majd ellenállni!

A talpalávalót újra a Pesti Party Show Band húzza.
A bál háziasszonya Holocsy Katalin, Komáromi Jókai Színház művésznője.
A bál sztárvendége: Pápai Joci, a DAL 2017 és 2019 győztese.

 

A tombola fődíja egy hosszú hétvége 2 személy részére Skócia szívébe, a csodálatos Edinburghbe, a dunaszerdahelyi Exit Travel jóvoltából.

A jegy ára 89 euró. Megvásárolható a DAC Store-ban, tel.: 0907 186 589.

Az ár tartalmazza:

  • Welcome drinket (Kukkonia pálinka, Prosecco),
  • a két svédasztalos vacsorát,
  • korlátlan fogyasztást a candy bar süteményeiből,
  • 0,7 l ásványvizet és bort (2 személy részére)
  • egy üdítőt,
  • egy kávét.

Happy Hour: Világi Winery borkóstoló és ZAX kézműves csokoládékóstoló 21:30-tól 22:30-ig.
A részleteket egyelőre mélységes titok fedi, annyit elárulunk, hogy idén is a szórakozásé és a jó hangulaté lesz majd a főszerep. Értékes tomboladíjakkal várjuk majd a vendégeket, s a tombolabevételünk egy részéből az ukrajnai menekülteket támogatjuk majd.

DRESS CODE

S hogy mit viseljünk a bálban?
URAK
Az urak viselete az officiel stílusnak megfelelően az elegáns, háromrészes öltöny: tehát az öltönynadrág, zakó, mellény, ing, nyakkendő, illetve díszzsebkendő. A nyakkendő és a zsebkendő színének és anyagának egyeznie kell. Az urak öltözékét kiegészítheti az óra, a gyűrű, valamint a mandzsettagomb is.
HÖLGYEK
Ami a hölgyek megjelenését illeti, a smink, a ruha és a hajköltemény tükrözze a nőiességet. A ruhák lehetnek hosszú, fűzősek, de akár rövid, szűk flitteresek, a szoknyák csipkével vagy fodrokkal díszítve. A lábat magassarkú cipő vagy szandál díszíti.  Idei bálunkon a sokszínűségen mellett hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra, ezért arra kérjük a vendégeinket, hogy legalább egyszer már viselt ruhában jelenjenek meg és amennyiben módjukban áll,  viseljenek valami régit kiegészítőt – ékszert, brosst, hajdíszt.

Bálozzon velünk és a DAC játékosaival idén is! Ünnepeljük együtt a sokszínűséget!

További információ: 0905/ 876 134

Cookies