Kukkonia Farm

Kategória: 

Kivételes hely a kivételes közös pillanatokra

Hagyománytisztelet és életöröm – e két dolog egyesül ezen a varázslatos helyen, ahol az ember tökéletes harmóniában van a természettel. Ünnepeljen szeretteivel, barátaival és kollégáival egyedülálló, inspiráló környezetben, ahol garantált a jó szórakozás.

Konferenciák és üzleti találkozók

A sikeres találkozók kulcsa a megfelelő helyszín kiválasztása

Köztudott, hogy a környezet és a hely légköre nagy hatással van a gondolatainkra, az egyedülálló helyek kreatív ötletekre, produktivitásra ösztönöznek. Tartsa konferenciáit, üzleti találkozóit a Csallóköz varázslatos vidékén, ahol magas színvonalú kiszolgálásban és a legnagyobb kényelemben lesz része. A beltereket az otthonosság jegyében, a hagyományos értékeket szem előtt tartva rendeztük be. A konferenciák és üzleti találkozók mellett a Kukkonia Farm tökéletes hely iskolázások és workshopok szervezésére is. Figyelmébe ajánljuk hangulatos kertünket, fedett teraszunkat és rendezvénysátrunkat is.

Hagyományos disznótor

A Csallóköz egyedülálló ízvilága

Fedezze fel a hagyományos csallóközi konyha ízeit! Nagyszüleink féltve őrzött receptjei évszázadokon át generációról generációra öröklődtek. Büszkék voltak főzőtudományukra és a Csallóköz egyedülálló ízvilágára, melynek híre a határon túlra is eljutott. A hagyományokat tovább éltetve szeretettel várjuk Önöket egy hamisítatlan csallóközi disznótorra, ahol megtudhatják, hogyan készülnek disznótoros finomságaink, mi több, Önök is részt vehetnek a munkálatokban. A hagyományokhoz híven a disznótoros lakoma sem maradhat el, kiváló bor és házi pálinka társaságában.

Csapatépítő és családi nap

Csak a természetben tapasztalhatjuk meg az összetartozás, a harmónia és az önfeledt szórakozás érzését.

Töltsenek el egy élményekkel teli napot a Kukkonia Farmon! Szervezzen csapatépítő vagy családi napot a helyen, ahol a régi korok hagyományos mesterségei, a táj vidékies bája, a csallóközi állat- és növényvilág a modern kor kényelmével párosul. A Kukkonia Farm ideális helyszín különféle csoportos tevékenységek, játékok és versenyek rendezésére. Ez a lehetőségekkel teli hely pozitív energiákkal tölt fel és szorosabbra fűzi a kapcsolatokat. A képzeletnek semmi sem szabhat határt – ez a mi esetünkben kétszeresen is érvényes. Örömmel adunk teret ötleteiknek és segítünk azok megvalósításában.

Ünnepségek

A kivételes eseményekhez kivételes helyszín jár.

Az összejövetelek számunkra az élet, a család és a barátság ünnepét jelentik. Ehhez kínálunk Önöknek egy különleges helyszínt. Ünnepeljen a dióspatonyi Kukkonia Farmon, a helyen, ahol nyugalom árad, ahol a csallóközi hagyományok és természeti kincsek – rétek, folyók és termőföldek – gazdagsága tökéletes harmóniában vannak egymással. Az élet számtalan lehetőséget kínál az ünneplésre és az örömre. Töltsön el egy felejthetetlen napot ebben a páratlan komplexumban.

Esküvő

Lakodalom az Aranykertben

A szerelem mindent összeköt. Emberemlékezet óta él a hiedelem, miszerint a Kukkóniában kötött frigyek a csodálatos csallóközi természetnek, állat- és növényvilágnak köszönhetően bőséget és szép, boldog házaséletet hoznak az ifjú pároknak. A csallóközi lakodalom napján zeneszó hallatszott a sziget minden szegletéből és mennyei ételek illatát hordta a szél. Nem véletlenül kapta a Csallóköz az Aranykert nevet. A zöldellő fákkal és színpompás virágokkal borított kert csodálatos helyszín egy romantikus, vidékies hangulatú esküvőhöz. Ha mindig is szabadtéri esküvőről és lakodalomról álmodtak, akkor megtaláltuk a tökéletes helyet az Önök számára. Fogadjanak örök hűséget egymásnak a Csallóköz varázslatos kertjében, s ünnepeljék közös életük kezdetét szeretteik és barátaik körében, a szabad ég alatt felállított sátorban.

Karácsonyi parti

Falatozzunk együtt a gyertyafényes ünnepi asztalnál

A karácsony a Kukkonia Farmon egyedülálló varázzsal és sajátos jelentéssel bír. Farmunkon egész évben zajlik az élet. Télen, amikor hótakaró fedi a farmot, a kandallóban lágyan ropog a tűz, az asztal pedig roskadozik az ínycsiklandozó fogásoktól. Egy pillanatra megállunk és hálát adunk az életért, s a csallóközi természet ajándékaiért. Rendezzen karácsonyi partit a Kukkonia Farm meghitt belterében, ahonnan csak úgy árad az otthon melege, a jó hangulat és a vidámság. Zárja az évet jól megérdemelt pihenéssel, szórakozással.

 

kukkonia_oocr_zitny_ostrov_1.jpgtravel_f_a_1.png

Z verejných zdrojov podporilo Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Cookies