Kávézók

Kávézók
máj 28, 2019
A Vespresso egy régóta dédelgetett álom megvalósulása. Nevünket a Vespa életérzés és a kávé iránt érzett szenvedélyünk kovácsolta össze. Mobil kávézónk, illetve a dunaszerdahelyi Bartók Béla korzón található kávézónk célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a legmagasabb minőséget, mindezt egyedi stílusban, szakértelemmel, mosolyogva. A MINŐSÉGI KÁVÉRA IGÉNY VAN. Legyen szó több ezer fős rendezvényről, céges vagy családi összejövetelről.... mi minden alkalommal csak a legjobbat kínáljuk. Kávéink íz-élményét az teszi különlegessé, hogy frissen pörkölt 100% arabika kávét használunk, amely...
Kávézók
máj 28, 2019
Szeretettel várunk mindenkit kávézónkban, cukrászdánkban a város szélén. Hangulatos környezet, finom sütemények, és a közkedvelt somorjai fagylalt várja vendégeinket. Az eltérő igényekhez igazodva a kávézóban megtalálható egy dohányzós, és egy nem dohányzós rész is, valamint egy kisebb terasszal is szolgálhatunk azoknak, akik szeretnék élvezni a friss levegőt, és a meleg napsütést. Reméljük minden kedves vendégünk elégedetten távozik majd, a viszontlátás ígéretét hagyva maga mögött.
Kávézók
máj 28, 2019
Kávékülönlegességekkel és mennyei, gluténmentes és raw finomságokkal vár a Buena Coffee House a dunaszerdahelyi Bartók Béla korzón. A kávézó egyben Zero Waste boltként is működik, ahol környezetkímélő termékek - kulacsok, tárolóedények, vászontáskák, illetve csomagolásmentes házi tésztafélék és hüvelyes növények kaphatóak. A gyerekeket játszósarok várja, a felnőttek pedig élvezhetik a korzóra nyíló teraszt.
Kávézók
nov 28, 2018
A Marina Cafe Hamuliakovo Gútoron, a Duna töltése mellett található kávézó. Ha erre jár, itt mindenképpen álljon meg egy kávéra, vagy egy hűsítő italra! Romantikus környezet, csodás panoráma!
Feliratkozás Kávézók csatornájára