Tisztítsuk meg a Csallóközt!

„Az igazi természetvédő az, aki tudja, hogy a világot nem szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kölcsönözzük.”
(John James Audubon)


A Green Kukkonia projekt második fázisaként az RRA ISTER és az FC DAC 1904 közreműködésével regionális szemétszedést szervezünk a helyi települések és a lakosság együttműködésével.

Célunk a csallóközi falvak köztereinek, határainak megtisztítása, egészséges, tiszta környezet kialakítása. Fontosnak tartjuk a lakosság bevonását projektünkbe, mert tevékeny szerepvállalásukkal elérhetjük, hogy magukénak érezzék és óvják a körülöttük, értük létrehozott zöld területeket.

A szemétszedés időpontja 2019. szeptember 28., 9:00
A szemétszedésben résztvevő települések:
Kisudvarnok, Nagyudvarnok, Komárom, Csallóközkürt, Nagymad, Pozsonyeperjes, Csallóköznádasd, Vásárút, Kulcsod, Bős, Dunaszerdahely, Pódatejed, Albár, Királyfiakarcsa.

Dunaszerdahely városában a keleti, nyugati és északi lakótelepet, Sikabony városrészt és a kisudvarnoki út menti erdőt tisztítjuk meg.

A gyülekező 8:45-kor lesz a kisudvarnoki út menti erdőnél, a Fácán presszónál, a keleti lakótelepen a König kávézónál, Sikabonyban pedig a Tímea Virágüzlet mellett.

A résztvevőknek biztosítunk szemeteszsákokat és kesztyűket.
Minden egyes településen az önkéntesek közt 2 db VIP Silver jegy talál gazdára a november 9-i FC DAC–AS Trencsén mérkőzésre.

Jelentkezz a kukkonia [at] kukkonia.sk címen!

Facebook-esemény: Tisztítsuk meg a Csallóközt!

logok_0.png