Thermalpark Dunszerdahely

Gazdagodjon tengernyi élménnyel Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb és leglátogatottabb üdülőközpontjában.

A 18 hektáros területen összesen 10 kül- és beltéri medence található, melyből 3 ásványi anyagokkal dúsított gyógy- és termálvizes medence. Wellnessközpontjuk az időjárástól függetlenül csábítja a szórakozásra és a különleges vízi attrakciókra vágyó látogatókat. A wellness medencében vízköpők, vízágyúk, barlang vízesés, masszázságyak és pezsgőfürdő található. A magas ásványianyag-tartalmú termálvizüket a fedett körmedencében (Rotunda) élvezhetik, amelynek kültéri része is van. A wellness medence mellett van egy kisebb fedett úszómedence, a legkisebbek számára pedig egy nappali fényben úszó gyermekmedence.

A dunaszerdahelyi Thermalparkban azt a magas ásványianyag-koncentrációjú vizet használják, amely a közvetlenül a Hotel THERMALPARK ** melletti fúrásból fakad.

A felüdülésre vágyó látogatók rendelkezésére négy beltéri és hat kültéri medence áll. Látogasson el hozzánk, és győződjön meg, hogy termálvizünk nemcsak úszásra, pancsolásra alkalmas, hanem kedvezően hat a mozgásszervekre és azok megbetegedéseire. Az egész wellnesskomplexum akadálymentesített, a Rotunda körmedence mellett pedig egy speciális mozgószék (lift) segíti vízbe a kerekes székes személyeket.

A 2012-es idény kezdetén befejezték a kültéri medencék átalakítását, illetve újak építését. A legkisebbek gondtalanul pancsolhatnak a kellemes zöld környezetben. A modern technológiájú új csúszda a gyermekmedence közepén abszolút nyerő a csemeték körében. Az idősebb látogatóknak, akik inkább a termálvizünk jótékony hatását élveznék, abszolút új színvonalú relaxáció lehetőségét kínálják. A forró, magas ásványianyag-tartalmú gyógyvízzel feltöltött relaxációs medence ülőrésze új ülőfelületekkel gazdagodott. A barátságos meleg színeknek köszönhetően a medence egész környezete délies jelleget öltött.

A fürödni vágyóknak, akik vízi élményekre vágynak, melegen ajánljuk az említett relaxációs medence nagyobbik részét. A számos színes vízi attrakció, a jól ismert óriáscsúszdánk és az igazi nyári hangulat, páratlan kilátással zöld szigetes tavunkra, balzsamként fog hatni lelkükre. Ezeknek a medencéknek a közvetlen közelében épült fel egy hatalmas, bárral felszerelt és a környékre szép kilátást nyújtó terasz.

Szaunaszeánszok a dunaszerdahelyi Thermalparkban!

A dunaszerdahelyi Thermalparkban is hamar közkedveltté váltak a szaunaszeánszok, amelyek nem csupán egészségesek, de időtöltésnek sem utolsók.

A szauna szeánsz abban különbözik az “egyszerű” szaunázástól, hogy annak ideje alatt a szaunamester végig a szaunában tartózkodik, és személyesen gondoskodik az aromás ráöntésekről, valamint a megfelelő hőmérsékletről és ventillációról – és végül, de nem utolsósorban a jó hangulatról is. Egy-egy szeánsz időtartama általában 15 perc, de persze ennél korábban is el lehet hagyni a szaunát.

A Thermalpark Hotel***, mely a dunaszerdahelyi Thermalpark üdülőközpont területén található, 2017-es megújulásával maximálisan igyekszik kielégíteni látogatóink igényeit. A 47 klimatizált, modern berendezésű, összkomfortos szoba kényelmes és kellemes pihenést tesz lehetővé minden korosztálynak. A szobák felszereltségéből nem hiányozhat a TV, a minibár és természetesen az ingyenes Wi-Fi elérhetőség sem. A klasszikus kialakítású, kétszemélyes szobák mellett a hotel speciális, összenyitható szobákat is kínál, elsősorban baráti, vagy családi közösségeknek. A szobák többségéből gyönyörű a kilátás a fürdő területére, míg az ellentétes oldalon lévő szobákból hangulatos kilátás nyílik Dunaszerdahely városára, illetve a rendezett, fákkal szegélyezett parkoló területére.
A hotel, több mint szállás. Vendégeinknek ingyenes strandbelépőt ajándékozunk, így az üdülőközpont teljes területére szabad a bejárásuk. Az aktív pihenés részeként használhatják mind a négy beltéri, mind pedig a hat kültéri medencét, a szabadban adott sportolási lehetőségeket, és lehetőségük van pihenni a közelmúltban megújult szaunavilágban.
A Thermalpark Hotel*** elhelyezkedésével és felszereltségével lehetőséget biztosít különböző céges akciók, iskolázások, szemináriumok, kongresszusok és üzleti tárgyalások lebonyolítására. Hosszú hétvégék, csapatépítő találkozók remek helyszínéül is szolgálhat. Az újonnan kialakított konferenciateremben 35-50 fő fér el kényelmesen.

Weboldal: https://www.thermalpark.sk/hu

Cím: Bősi út 237/38, 929 01, Dunaszerdahely

Telefonszám:  031/551 00 96

E-mail: info [at] thermalpark.sk

Otváracia doba: 
h: 09:00-17:00
k: 09:00-21:00
sze: 09:00-21:00
cs: 09:00-21:00
p: 09:00-21:00
szo: 09:00-21:00
v: 09:00-21:00