Ilyen volt a II. DAC-Kukkonia bál!

Kategória: 

Fergeteges hangulat és hajnalig tartó szórakozás a II. DAC-Kukkonia bálon

Február 14-én (pénteken) vörös fénybe borult a dunaszerdahelyi MOL Aréna, s egy éjszakára a világhírű párizsi Moulin Rouge világát idézte fel. Csaknem 250-en ropták hajnalig a MOL Aréna Silver termeiben. A vendégek vörös szőnyegen vonulhattak be a káprázatos, ünnepi díszbe öltöztetett komplexumba, miközben felcsendültek az ikonikus Lady Marmelade dallamai is. Nézzünk egy rövid összeállítást az est elkapott pillanataiból!

A vendégeket Dóka Tímea, a Kukkonia polgári társulás elnöke köszöntötte. Az est háziasszonya Tilajčík Eddie volt.

055_img_7115_csefalvay.jpg

A bált a Let’s Dance tévéműsor világbajnok táncosa, Schavel Dávid és partnere Irina Copp nyitotta meg egy lendületes tánccal.

122_img_7304_csefalvay.jpg

A talpalávalót Budapest egyik neves partizenekara, a Pesty Party Showband szolgáltatta. Az est fénypontja kétségkívül a Dívák – Détár Enikő, Ladinek Judit és Sári Évi –, valamint a Creative Dance tánccsoport lélegzetelállító előadása volt.

197_img_7568_csefalvay.jpg

Ha Moulin Rouge, akkor tánc! Nem maradhatott el a hagyományos, lendületes francia kánkán sem.

187_img_7541_csefalvay.jpg

Az ínycsiklandozó ételekről a Villa Rosa és az Amade Château csapata gondoskodott Bindics Imre és Czucz Péter séfek vezetésével, a bármixerek pedig finom koktéllal várták a vendégeket. A bálozók egész este kedvükre falatozhattak a candy bar finomságaiból, s megkóstolhatták Madame Pompadour kedvenc créme brulée-jét is.

092_img_7223_csefalvay.jpg

A pixBOX-sarokban vidám képeket készíthettek a bálozók.

86621786_1210144985858574_3504344368918036480_o.jpg

A csodálatos enteriőr Holocsi Pál, a Pálma Virágüzlet dekoratőrének munkáját dicsérte.

001_img_6962_csefalvay.jpg

„Bálunk a Moulin Rouge világát idézte. Igyekeztünk becsempészni a korabeli Párizs bohém hangulatát – a romantikus világítással, a pompás dekorációval, az ellenállhatatlanul finom desszertekkel és természetesen a látványos revüvel” – nyilatkozta Dóka Tímea, a bál szervezője.

A tombola csodás fődíja egy romantikus párizsi hétvége volt Moulin Rouge belépővel 2 személy részére a dunaszerdahelyi Exit Travel jóvoltából, valamint egy 2 személyes utazás belépőjegyekkel a Nápoly–Inter Milan futballmérkőzésre a TravelStar jóvoltából.

„Köszönünk minden tombolafelajánlást, s azt, hogy ezzel is támogatták a Zöld Kukkonia programunkat. A tombolákból befolyt összeget fák ültetésére fordítjuk a Csallóköz településein” – tette hozzá Dóka Tímea.

Támogatóink:

Exit Travel, TravelStar, Villa Rosa, Hotel Amade Chateau, Furmenta, DS-Car, Nagy Vet állatklinika, Salon Lady's Plus, Copy Guru, Andrea Shop, Panta Rhei, Új Nő, GiGi ékszerüzlet, Agrisem, Kukkonia Farm, Karaffa Attila alpolgármester, Hotel Therma

 

(Cséfalvay Á. András felvételei)