Hotel AMADE CHÂTEAU*****

Szereti a romantikát, és igényes látogató? Sok szeretettel várják az idillikus Amade Château***** Kastélyszállóban, a nyugalom és béke szigetén. A Nyékvárkonyban található Wellness & Spa hotel a TOP HOTEL TREND 2019 versenyében ismét az első helyen végzett! Próbálja ki a Szlovákiában egyedülálló autentikus török fürdőt – a hammamot. Kóstolja meg a régió jellegzetes ízeit, kizárólag helyi alapanyagokból!

A hotelben 30 egyedi kialakítású, elegánsan berendezett luxusszoba található: 20 szoba és 10 lakosztály.  Minden szoba és lakosztály másként van berendezve, kézzel festett tapétákkal, kézzel szőtt takarókkal és számtalan különleges dekorációval büszkélkedik. Bennük kalandozni felér egy időutazással. A kiváló minőségű berendezés a kifinomult ízlés mintapéldája, igazi "bravúr". Az apró részletek harmóniát és meghittséget sugallnak.

A konyha szezonális és lokális. A történelmi kastély éttermében a Slow Food mozgalom ételkultúrájával ismerkedhet meg, mely a helyi gasztronómiai tradíciókra alapoz. Az ételek csakis helyi alapanyagokból készülnek, amelyek a közeli farmokról érkeznek hozzánk. A várkonyi vadászok biztosítják a vadhúst, a vaddisznót és az őzet, a halászok pedig a halat. A gyümölcsök és a zöldségek Várkonyból száramznak, a mangalicákat a szomszéd faluban tenyésztik. A tészta és a sütést igénylő ételek mind frissen készülnek.

Látogasson el a Wellness & Hamam központba, ahol kiemelkedő figyelmet és törődést élvezhet. A vendégek használhatják a fedett és a szabadtéri medencéket, a törökfürdőt, a hamam tágas tereit, a szaunavilágot és a jacuzzit. Télen az ejtőzős szerájt élvezheti, a forró nyári napokon pedig felfrissülhet a medence melletti bárban, amely a teniszpályára néz.

A varázslatos keleti légkört kínáló törökfürdőt, a hamamot, török mesteremberek tervezték és kivitelezték. A fürdő gyönyörű lett, a kastély egyik látványossága, életadó elixírje, csodaforrása és még fokozhatnánk. Belvilága autentikus, a test és a lélek megtisztul itt, akárcsak a régi hamamokban.

 

Elérhetőségek:

Cím: 930 25 Nyékvárkony 333, Szlovákia

Telefonszám:

* a szálloda recepciója: +421 918 620 498 (24 órás ügyelet)

* a wellness recepciója: +421 918 620 493 (9:00 - 21:00 minden nap)

E-mail: info [at] hotelamade.sk

Weboldal: https://www.hotelamade.sk/hu