DAC - KUKKONIA BÁL

DAC - KUKKONIA BÁL

Bálozzon velünk! Idén először DAC - KUKKONIA BÁL!

Szeretettel meghívjuk Önöket az első DAC - KUKKONIA BÁL-ba, amely a 20-as, 30-as évek hangulatát eleveníti fel és a dunaszerdahelyi MOL Aréna VIP Silver termeiben kerül megrendezésre, 2019. február 23-án.

* További információ: 0905 / 876 134. *

Igazi fényűzés várja a vendégeket: aranyló dekoráció, színes lufik, az ínyenc ételeket pedig a Château Amade és a Villa Rosa séfjei, Czucz Péter és Bindics Imre készítik. Az étlapon olyan mennyei fogások szerepelnek, mint a töltött marharostélyos vagy a spenótos harcsatekercs. A vendégek az est folyamán korlátlanul falatozhatnak a Candy bar finomságaiból.

A talpalávalót a Pesty Party Showband, Magyarország első számú rendezvényzenekara húzza. A bál sztárvendége Gájer Bálint, a The Voice műsor sztárja, dzsessz és a swing hercege, aki minden embert táncra perdít zenéjével!

A bálon fellép Peter Šesták illuzionista, valamint a Let’s Dance sztárja, a táncvilágbajnok Schavel Dávid, aki a bált megelőzően táncórákat ad. Az első órára február 12-én (kedden) 18:00-tól kerül sor. Jelentkezni a kukkonia [at] gmail.com e-mail címen lehet.

A tombola csodás fődíjai egy kétszemélyes dubai utazás az Exit travel jóvoltából, valamint 2 jegy az FC Barcelona mérkőzésére a Futbal Tour jóvoltából!

Bálunkba elsőbálozókat is invitálunk. Az ifjú hölgyek nem mással, mint a DAC focistáival járhatják el első táncukat.

S ha a vendégek közül valaki még nem látta volna a csodás MOL Arénát, annak minden érdekes zeg-zugát, az azt az est folyamán megteheti majd. Az exkluzív stadiontúrát ( tribün, fő épület) az első 20 jegy vásárlójának ajánljuk.

A jegy ára 71 euró, elsőbálozóknak (18 éves korig) 40 euró, amely bőséges ital- és ételkínálatot tartalmaz:

welcome drink (Kukkonia pálinka, Prosecco)

két svédasztalos vacsora

korlátlan fogyasztás a „candy bar” süteményeiből

1 ásványvíz

1 üdítő

1 kávé

fél liter bor

A jegyek január 21-től, hétfőtől megvásárolhatók a DAC store-ban, az első bálozók jelentkezését pedig a 0905 876 134-es telefonszámon várjuk!

Egy biztos, mi ott leszünk, jönnek a DAC focisták és megtáncoltatjuk Hyballát is. Ön se maradjon otthon!

További információ: 0905 / 876 134.