Kukkonia official pageMagyarEnglish
Hľadá sa najchutnejšie jedlo Žitného ostrova

Milí kuchári a majitelia reštaurácií!

Ak máte pocit, že viete pripraviť najlepšie žitnoostrovské špeciality, ktoré sú z miestnych surovín a sú výnimočne chutné, prihláste sa do našej súťaže!

Pripravte najchutnejšie jedlo Kukkónie!

Pochúťka podľa Vášho receptu sa dostane aj do ponuky miestnych reštaurácií.

Každý kuchár získa možnosť zúčastniť sa na interaktívnom workshope pod vedením známych šéfkuchárov: Imreho Bindicsa a Robiho Tataia, ktorí sa dostali do povedomia nielen svojim kuchárskym umením, ale aj charizmou a osobnosťou.

Traja najlepší kuchári sa budú môcť zúčastniť na zaujímavej prednáške pod taktovkou šéfkuchára z Győru -  z reštaurácie Lamareda, Szilvesztera Horvátha.

 

Napíšte nám, aké jedlo pripravíte a ktorú reštauráciu zastupujete.

Ak máte vzťah ku gastronómii, prihláste sa a pripravte najchutnejšie jedlo Kukkónie!

 

Podmienky súťaže:

  • Prihlásiť sa môžu kuchári len z miestnych reštaurácií (oblasť Žitného ostrova), a to v zložení: 1 kuchár + 1 pomocná sila.
  • Jedlo musia pripraviť z miestnych surovín, ktoré si každý kuchár zabezpečí sám.
  • Recepty odovzdajú organizátorovi.
  • Každá reštaurácia - zastúpená kuchárom, ktorý sa zúčastní v danej súťaži uvedie víťazné jedlo na jedálnom lístku s nápisom: "Najchutnejšie Jedlo Žitného" ostrova a označí logom Kukkonia Žitný ostrov.
  • Na workshope pod vedením Imreho Bindicsa sa môže zúčastniť každý kuchár, ktorý sa zapojil do súťaže.
  • Traja najlepší kuchári získajú preškolenie od šéfkuchára Szilvesztera Horvátha.

 

Miesto a čas konania súťaže: MOL Aréna (VIP Gold), Dunajská Streda, 17. júl 2018.

Termín prihlásenia: do 13. júl 2018

Porota:

Imre Bindics - šéfkuchár Hotela Amade Chateâu a reštaurácie Villa Rosa

Péter Czucz - kuchár Hotela Amade Chateâu

Szilveszter Horváth - šékuchár reštaurácie Lamareda

Gábor Somogyi - riaditeľ termálneho kúpaliska Thermalpark Dunajská Streda

Vilmos Görföl - riaditeľ termálneho kúpaliska Thermal Corvinus Veľký Meder