A kukkonia projekt hivatalos honlapjaEnglishSzlovák
​Találkozz a Kukkoniával a csilizközi őstermelői piacon!

Hétvégi programajánló – 6. Csilizközi Őstermelői Piac

Látogass el Te is a csilizközi őstermelői piacra szombaton, ahol a Kukkonia ezúttal is hamisítatlan csallóközi ínyencségekkel vár! Szalonna, kolbász, finom olajos kápiapaprika, ruszli, lekvárok és szörpök minden ízben, de a mesés Kukkonia-tejek sem maradhatnak el. Keresd a Kukkonia-sátort, és ízleld meg az igazi Csallóközt!

MIKOR?         november 17. (szombat), 8:00–14:00

HOL?              Csiliznyárad, Platán Panzió parkja

A csilizközi piacról

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Csilizközi Őstermelői Piac a csiliznyáradi Platán Panzió parkjában, ahol kiváló minőségű háztáji termékeket vásárolhatnak a látogatók. A piac lehetőség ad a helyi gazdágnak, termelőknek és kézműveseknek a bemutatkozásra. A látogatók ezúttal is széles kínálatból válogathatnak. Lesz ott zöldség, gyümölcs, kenyér, pékáru, édes és sós fogások, kézműves áru, a legkisebbeket pedig állatsimogató várja. De ami a legfontosabb, hazai ízek, minőségi termékek és remek hangulat vár mindenkit!

Semmi zacskó! Semmi nejlonszatyor! Rakd meg a kosarad a csilizközi őstermelői piacon! A Hozd a kosarad! megmozdulás célja minimálisra csökkenteni a műanyaghasználatot, s környezetbaráttá tenni a vásárt. 

A Facebook-esemény itt található: https://www.facebook.com/events/1015061295362739/

(Képek forrása:  Csilizközi Őstermelői Piac Facebook oldala)