A kukkonia projekt hivatalos honlapjaEnglishSzlovák

 

Az AMADE CHÂTEAU***** kastélyszálló 25 kilométerre Győrtől és 153 kilométerre Budapesttől egy bájos csallóközi községben, Nyékvárkonyban található. Kevesen tudják, hogy első magyar dalköltőnk, Amade László is innen származik. A kastély romantikus stílusban épült, berendezése a rokokó cukormázas világát idézi. A kastély minden szöglete a régi korok édességét eleveníti fel, amelyből a mai modern korban is szürcsölgethetünk. Legyenek a vendégeik!

 

A szálloda 30 stílusosan berendezett szobával rendelkezik, ebből 10 lakosztály. A dizájn Amade László korát idézi fel, mikor a fehér kavicsos sétányokon úgy sétálgattak fel s alá a parókás hölgyek és urak, ahogy azt fogadótermünk kanapéjának párnáin láthatjuk.

 

 

 

A kastélyszálló konyhája regionális és a szezonális jellegű. Saját zöldségeskertjük, gyümölcsösük és saját mangalicafarmjuk van. Csak tiszta forrásból! A Pompadour étterem az ínyencek paradicsoma, Kukkónia éttermükben pedig rusztikális ételeket szervíroznak.

 

 

 

Jártak már a középkorban? A borozóban kivételes

gasztroélmény várja a vendégeket: középkori lakomát kínálnak, enni szigorúan kézzel ajánlott. Kastélyszálló egyedülálló élményeket kínál: esténként közös mozizásra csábítja Önöket a meleg popcorn illatával, a borok kedvelőinek egyéni borvacsorát ajánlanak a Kínai szalonban. A cukrászdában feleleveníthetik az ötórai teázás kellemetes szokását: házi süteményük, az Amade-torta a világ legfinomabb csokijából készült.

 

Egyedülálló gondoskodással várják Önt Wellness & Spa részlegükben, ahol kinti és benti úszómedence, pezsgőfürdő és a szaunák segítik a testi és lelki felüdülést. Meleg nyári napokon felfrissülést nyújthat kinti „pool bar“, pár lépésnyire a teniszpályától. 

 

Törökfürdőnk, a hammam igazi látványosság: török szakemberek tervezték és építették. A kezeléseink az eredeti leírásokat követik. Merüljön el a forró párában, szabaduljon meg a feszültségtől. A hammam a sejtelmes Keletet csempészi be mai modern és racionális világunkba.

 

 

Elérhetőség:

Hotel Amade Château*****

930 25 Vrakúň

www.hotelamade.sk

tel.: +421 31 590 3800

mob.: +421 918 620 498

Rezerváció: rezervacie@hotelamade.sk