A kukkonia projekt hivatalos honlapjaEnglishSzlovák
Rajzverseny - Kukkónia gyerekszemmel!

Kukkónia rajzverseny!

Rajzra föl! Újra színes ceruza kerestetik! Fődíj egy OSZTÁLYKIRÁNDULÁS!

A Kukkonia Polgári Társulás és az Új Nő szerkesztősége újra rajzversenyt hirdet! Felhívunk minden anyukát, apukát, nagymamát, óvó nénit, tanító nénit, hogy értesítse a gyermekeket rajzos pályázatunkról. Mindenki bekapcsolódhat, az óvodástól a kilencedikesig.

A tét óriási. A szerencsésekre értékes nyeremények várnak! Ilyen még nem volt! Különdíj: Minden beküldött rajz felkerül a Kukkonia weboldalára (www.kukkonia.sk) is és szavazhatnak rájuk!  Kedves szülők, nagyszülők, rokonok szavazzanak, a nyertes csak a gyermek lehet! A legtöbb szavazatot kapó három gyermek részt vehet a Kukkónia táborban!

A JÁTÉKSZABÁLYOK:

Kedves gyerekek!

A feladat egyszerű, arra kérünk benneteket rajzoljátok le, Ti milyennek látjátok Kukkóniát – a Csallóközt. Elég egyetlen rajzot küldeni, de küldhettek akár többet is! 

Gyerekek rajzra föl! Az ajándékok sorsolás útján találnak majd gazdára! Mindenkinek van esélye! Várjuk a rajzaitokat!

Címünk: Új Nő Szerkesztősége, Štúrova 1090/7, 929 01 Dunajská Streda

NYEREMÉNYEK:

A fődíj: Osztálykirándulás a nagymegyeri Tarzania Kaladparkba és a Thermál Corvinus Termálfürdőbe. Az utazást a SAD Dunajská Streda,a.s. biztosítja, az étkezést a nagymegyeri Beatrix étterem.

5x összesen 150 euró értékben könyvcsomag a dunaszerdahelyi Panta Rhei könyvesbolt ajándéka

9x Kukkonia ajándékcsomag a Kukkonia Polgári Társulás ajándéka

3x könyvcsomag az óvodáknak a dunaszerdahelyi Panta Rhei könyvesbolt ajándéka

Kérünk benneteket, hogy a rajzokra írjátok rá a neveteket, a pontos címeteket, a telefonszámotokat valamint az iskola és az osztály nevét! FONTOS!!!

Változás: Kérjük Önöket, hogy a rajzokat május 31-ig juttassák el az Új Nő szrekesztőségébe, Cím: Štúrova 1090/7, Dunaszerdahely. A szavazást pedig június 19-én délelőtt 10 órakor zárjuk.

 

A rajzokat itt tekintheti meg!: Megnézem