A kukkonia projekt hivatalos honlapjaEnglishSzlovák
Jókai Színház - műsorajánló

2018. október 5., péntek 19:00 órai kezdettel, Komáromban - Napfoltok (Vasmacska Stúdiószínpad bemutatásában):

Három különleges ember különleges kapcsolata fonódik össze egy lázas éjszakán. A tét: a múlt, a jelen, s talán a jövő. Tragikomikus helyzetek fűzik össze őket, s a kérdés: van-e kiút a bosszú és a gyűlölet útvesztőjéből; megmentheti-e a szerelem és a szeretet a lelkeket. Lám, mennyi bonyodalmat tud okozni két ellopott bőrönd.

 

2018. október 8., hétfő 19:00 órai kezdettel, Komáromban - Fodrásznő (Budapesti Nemzeti Színház előadásában):

A boldogság után vágyódó nő sorsának egyetemes problémáit fogalmazza meg a kisemberek tragédiáját gogoli groteszkséggel ábrázoló drámai szöveg, a Fodrásznő. A derűbe, a szeretetbe csomagolt fájdalom, amely a rendező, Viktor Rizsakov színházi nyelvének egyik jól felismerhető sajátossága, az emberi vágyak és a rideg valóság között feszülő ellentmondást emeli költői szintű látomássá. Az előadás minden korosztály érzékeny rétegét képes megszólítani, részvétre és életének újragondolására késztetni.

           

2018. október 12., péntek 19:00 órai kezdettel, Komáromban

A bérletszünet október elejéig tart, a Napfoltok című előadás a Stúdió 1. bérlet kiváltásával megtekinthető. A premier bérletet váltó nézők elsőkként élvezhetik a Fodrásznő című darabot.