A kukkonia projekt hivatalos honlapjaEnglishSzlovák
Indul a Csallóköztivál!

CSALLÓKÖZTIVÁL

November 28–30.

Látogasson el Ön is családjával a Csavar Színház idei színházfesztiváljára, ahol a csallóközi társulat mellett magyarországi színházak és bábművészek várják Önöket fergeteges előadásokkal! Íme a fesztivál részletes programja:

November 28. (szerda): 10:00-kor a Csavar Színház bemutatja a negyedi kultúrházban a Jóka ördöge című darabot.

November 28. (szerda): 19:00-kor megtekinthetik Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című művét a Csavar Színház és a Soproni Petőfi Színház koprodukciójában a dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központban.

November 28. (szerda): 19:00-kor fellép Vásárúton a Komáromi Jókai Színház Tóth Tibor és Rancsó Dezső vendégszereplésével a Címzett ismeretlen című darabbal.

November 29. (csütörtök): 10:00-kor Fabók Mancsi miskolci bábművész lép fel Pozsonyeperjesen a Székely asszony és az ördög című darabbal. A művésznő a tavalyi Gyermek- és Ifjúsági Biennálé győztese.

November 29. (csütörtök): 11:00-kor Pályi János mutatja be az egyik legősibb magyar bábjátékot, Kemény Henrik Vitéz László című darabját Nyárasdon.

November 29. (csütörtök): 18:00-kor a Csavar Színház bemutatja Csokonai Vitéz Mihály Dorottya, avagy a dámák diadala a fársángon című művét Alistálon.

November 30. (péntek): A Csavar Színház 8:00-kor mutatja be A helység kalapácsa című darabot.

November 30. (péntek): 11:15-kor fellép Tallóson a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Színház a Mit akar a zenekuss? című darabbal.

November 30. (péntek): 19:00-kor Szarvas József Tündérkert, avagy könnyű neked, Szarvas Józsi című előadását tekinthetik meg a dunaszerdahelyi MOL Aréna VIP Silver termében.