A kukkonia projekt hivatalos honlapjaEnglishSzlovák
Heti programajánló – december első hete

Elérkezett az év utolsó hónapja. Nemsokára elbúcsúzunk 2018-tól, addig viszont még tartogat számunkra meglepetéseket. Nézzük!

December 3. (hétfő): 18:00 órakor koncertet ad a Rácz Cello Quartett a dunaszerdahelyi református templomban.

December 3. (hétfő): 19:00-tól gálakoncertet ad az ötéves Opera Trio Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében. Kísér a Komáromi Kamarazenekar, vezényel Medveczky Szabolcs.

December 6. (csütörtök): 19:00-kor nyit a Winter Salon képvásár a dunaszerdahelyi NFG Klubban, ahol kortárs képzőművészek festményeit, illetve rajzait tekinthetik meg, amelyeket meg is vásárolhatnak. A belépés ingyenes.

December 8. (szombat): 15:30-kor kerül sor Korpás Éva (népdalénekes), Balogh Kálmán (cimbalomművész) és Madarász András (előadóművész) Ó, szép fényes hajnalcsillag című adventi koncertjére az örsújfalui kultúrházban.

December 8. (szombat): 19:00-kor kerül megrendezésre a Csallóközi gála a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében. Fellép a Megyer Táncegyüttes. A belépő ára 6 euró.

December 8. (szombat): 20:30-kor fellép a Takáts Tamás Blues Band és az Olivérsky Dunaszerdahelyen, a Soul Hunter Music Clubban. A belépő ára 8 euró.

December 9. (vasárnap): a 17:00 órakor kezdődő szentmise után Adventi hangverseny lesz a párkányi Szent Imre plébániatemplomban.

December 9. (vasárnap): 14:00-kor Mikulás-ünnepséget rendeznek a sikabonyi közösségi házban. A belépés ingyenes.

December 1–15.: a Buena Coffee Housban megtekinthető Horváth Reni „Horen” fotókiállítása „A nőci ha eleven” címmel. A fotókból származó bevételt szorult helyzetben levő családok megsegítésére ajánlja fel a művésznő.