A kukkonia projekt hivatalos honlapjaEnglishSzlovák
Csallóközi finomságok - Legjobb a hazai

Kukkónia hagyományos értékei közé tartoznak a friss gyümölcsökből és zöldségekből készült termékek. A receptek, az előállítás technológiája és a tartósítás módja a régmúltba nyúlik vissza. Kosarunkat helyben készült gyümölcsízek, csírátlanított zöldségek és gyümölcslevek töltik meg. Termékeinket tartósítószerek nélkül készítjük, többségüket az allergiákban szenvedő betegek is fogyaszthatják.

 

Élvezetes gyümölcsízek

Lekvárainat tökéletesen érett gyümölcsökből, hagyományos receptek szerint főzzük, tartósítószerek és vegyi adalékok hozzáadása nélkül, azaz csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaznak. 

Lekváraink háromféle ízben kaphatóak: körte-, szilva- és az igazi különlegességnek számító csipkebogyólekvár , 220g

                          

Paprikakészítmények

A jellegzetesen csallóközi valamint szlovák füstölt és sült húsok körítéseként többféle paprikakészítményt kínálunk, például kápiapaprikából készült édes vagy csilipaprikából és cseresznyepaprikából készült erősen csípős termékeket.

Csípős alma-, kápia-, csili-, cseresznyepaprika, és vegyes paprikák valamint édes kápiapaprika, 350g

Paprika- és sütőtök-almakrémünk 

Paprikakrémünk egyedülálló termék a hazai piacon, mivel négyfajta paprikából készül, mindössze 3% só hozzáadásával, ezért megőrzi az eredeti zöldség kellemes, pikáns és friss ízét, illatát. Igazi ínyenceknek ajánljuk az édeskés sütőtök-almakrémet.

Paprikakrém 100g, sütőtök-almakrém 220g

Kukkonia almalé

A kosarunkban található gyümölcslében az érett és édes alma friss őszi zamatát élvezhetik a fogyasztók. A gyümölcslé préseléssel, majd pasztőrözéssel készül, csupán tiszta almalevet tartalmaz, bármiféle adalék hozzákeverése nélkül. 

Almalé, 5l és 0,33 l

 

Kukkonia pálinka - 52%, 500 ml

A kézműves Kukkonia pálinka csallóközi gyümölcsből, hagyományos módon készült párlat. Különlegessége, hogy nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, aromát és hozzáadott cukrot sem, tiszta gyümölcspárlat.  A gondosan válogatott, permetmentes gyümölcsökből hat féle pálinka készült: őszi- és sárgabarack, szilva, meggy, alma és körte.

                         

 

Istermeat, a.s. predajňa Dunajská Streda

Dunajská Streda, Kukučínová u. 1213

Istermeat, a.s. predajňa PD Veľké Blahovo

PD Veľké Blahovo

Kukkonia Bar

Dunajská Streda, Povodská cesta

kukkoniashop.sk

 

Potraviny Baranyai

Dunajská Streda, Hlavná 1229/46

Termékeink kaphatóak: a várkonyi Agrosun Kft.-ben is.